Saturday, October 25, 2008

Warcraft 3: Call to Arms

Vesti bune pentru gaming-ul romanesc.Imediat dupa terminarea concursului Battle For The Throne in care colegul meu Gerila a castigat in fata lui NightEnD scor 4-1,s-a anuntat pe esl.ro o alta competitie romaneasca si anume Call to Arms.Romania avea nevoie de astfel de competitii pentru a ne mentine motivati in continuare si in forma pentru concursurile internationale.Finalele vor avea loc la ESL Arena 2.
Inscrierile au inceput deja,primele meciuri vor incepe pe 1 si 2 noiembrie.
Detalii despre competitie:
Sistem: Double Elimination Tournament
Numar maxim de participanti: 16
Modul de joc: 1v1 best-out-of-three
Harti: Echo Isles, Turtle Rock, Twisted Meadows, Gnoll Wood, Teranas Stand, Ancient Isles, Secret Valley, Lost Temple
Premii: locul I: 300 €
locul II: 150 €
ESL
Bineinteles voi participa si eu si sunt foarte incantat ca inca mai avem activitate dupa ce ACL a renuntat la warcraft 3 dupa sezonul din vara.De altfel tot in iarna asteptam cu nerabdare inceperea ESL Pro Series.
Lista participantilor la Call to Arms o gasiti aici
gl & hf tuturor participantilor.

Pe 28 octombrie s-a anuntat pe site-ul de la ESL startul competitiei Call to Arms.Primele 2 runde se vor disputa sambata de la ora 15:00; a aparut de altfel si bracket-ul si imi cunosc deja adversarul.
In prima runda voi juca cu Eco,un jucator nu prea cunoscut pe scena warcraft-ului,dar asta nu e un motiv ca sa il subestimez.Rasa lui e Orc,o rasa care a devenit foarte puternica in patch-ul 1.22 datorita avantajului de harti.
Sper sa avansez cat mai mult,sa joc bine sambata ca sa obtin rezultate cat mai bune.
Grid

No comments: