Wednesday, November 5, 2008

Clan Wars

Saptamana aceasta in ESL EAS ii vom infrunta pe cei de la Wailing Darkness si pe cei de la Nice One.
Primul meci va fii joi 6 noiembrie de la ora 21:00 impotriva celor de la wDG.
Gerila fiind plecat in Cologne (Germania) pt a viziona World Cyber Games 2008 (WCG) manageriatul pt meciurile de saptamana asta le revin lui Kramer si meSS.
Pt meciul impotriva celor de la wDG ne lipsesc 3 oameni de baza: Gerila,Cyclone,wDs;toti 3 fiind plecati pt a viziona WCG in Germania,dar speram ca si in lipsa lor putem sa obtinem un rezultat foarte bun.
Line-up-ul va fii afisat cu o jumatate de ora inainte inceperii partidei.
Detalii

Cei de la wDG nu si-au facut aparitia la clan war si astfel vor pierde prin forfeit.
Meci confirmat de catre admini; wDG pierd 5-0 prin forfeit.

Felicitari colegilor mei care au obtinut o victorie cu scorul de 3-1 impotriva celor de la FightForWin,un meci disputat in ultimul moment deoarece ambele echipe uitasera de el :P
Meci



Vineri de la ora 19:00 ii vom intalni pe cei de la Nice-One o echipa finlandeza cu numai 2 meciuri in EAS pana acum si cu un scor de 1-0-1.
Nu stim nimic despre aceasta echipa,nici un jucator nu este cunoscut,dar asta nu e un motiv sa ii subestimam mai ales ca si noua ne lipsesc 3 oameni importanti.
Problema acestei echipe e ca majoritatea jucatorilor sunt barred deoarece sunt noi.Au confirmat ca vor disputa meciul totusi,deoarece Gerila le-a permis folosirea jucatorilor.
Detalii

Probleme mari la meciul impotriva celor de la nice-One.Crew.Nu au nici un respect pt adversari si dupa ce ca le-am permis folosirea barred playerilor pt ca nu aveau cu cine sa joace ei s-au hotarat sa faca vent hack.Am motive foarte solide sa cred asta,deoarece sunt mult prea multe lucruri care nu se leaga la meciul meu impotriva lui Rock pe Lost Temple.Desi au castigat cu scorul de 3-0 deocamdata meciul este "in progress" datorita protestului inaintat de catre mine.
Detalii
Pe masura ce voi avea un raspuns de la un admin voi updata si rezultatul.
Probabil cei de la nice-One.Crew vor primi win.Scor 3-0 pt ei :(

Deocamdata suntem pe locul 12 in ESL EAS cu un scor de 12-0-8,pe primul loc sunt clanul german sTa-always one step ahead cu un scor incredibil de 27-1-9.
Rankings


UPDATE!

gl neXt!

No comments: